Michaela Berglund

Hej på er alla!

Michaela Berglund heter jag och är en tjej på snart 23 år, bor i Stockholm tillsammans med min kille. Har även en liten toypudel som heter Totti och en shettlandsponny som heter Miramis. Jag studerar min sista termin på universitetet där jag läser kriminologi och barn & ungdomsvetenskap. Förutom detta jobbar jag som stödperson och nagelterapeut.

Jag har alltid älskat att läsa, men de senaste åren på universitetet har gjort att det blivit mycket facklitteratur och mindre skönlitterärt. Så detta har jag börjat ta upp igen, det är ju så underbart att få sitta i soffan och vara i en helt annan värld.

Jag skriver även på en bok själv, en deckare!

Mer om mig

Läser helst: Deckare, kärleksromaner och chic-lit
Läser helst inte: Hm, jag gillar att läsa rätt mycket men det skulle vara dikter och poesi
En bra bok ska innehålla: Spänning, lite kärlek är aldrig fel, karaktärer som man bryr sig om och framförallt en bra början som drar in mig i boken.
Favoritbok: Har ingen direkt favoritbok, får suga på den karamellen ett tag till och återkomma : )
Favoritförfattare:Oj, det finns så många bra författare, ska fundera på den frågan också. Men en svensk författare som jag gillar är Denise Rudberg.
Finner inspiration från: Finner mycket inspiration från internet och musik. En lång promenad med min hund eller häst ute i naturen. Familj och vänner!!
Favoritfilm:Det finns två filmer som jag sett om flera gånger med vänner under åren och det är ”Vid din sida” med Julia Roberts och ”The Holiday”.
Inbunden eller pocket: Pocket och e-böcker
Om jag vore en kaka skulle jag vara: Åh då skulle jag nog vara en smarrig kladdkaka

Kontakt: michis_88@hotmail.com
hemsida: www.finfinanaglar.se
blogg: www.michaelaberglund.wordpress.com
twitter: @michisberglund

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.