Frivilliga sökes till Fantastika2013!

Gophers sökes!

Snart drar det ihop sig till årets händelse i SF-världen. Den 18-20 oktober äger nämligen årets SWECON rum i Stockholm. Du missar väl inte hur heavy metal är ett naturligt inslag i sf-världen, hur saker egentligen inte existerar, hur man skriver en bra plot eller varför det är så hett med steampunk?  Läs mer om programmet och vilka som hedrar konventet med sin närvaro på http://fantastika2013.com/.

Kommittén som organiserar hela kongressen behöver lite hjälp av frivilliga, så kallade Gophers, slang för folk som gör enklare saker (go for). Till exempel behöver man personer som möter folk som kommer, tar hand om registreringen, som vaktar de olika rummen så att folk utan namnbrickor inte kommer in och ser till att de som ska tala på programpunkterna är där de ska vara. Vill du ansvara för författarfikor, möblera om mellan evenemangen, springa ärenden och bara rycka in där det behövs?

Hör av dig till Gopher Mum Pebbles Karlsson Ambrose på pebbles@comhem.se eller till Vice Gopher Mum Helena Kiel zaphod.kiel@hotmail.com. Det går också att anmäla sig på plats, men vi vill gärna ha lite förhandsinfo om vilka som vill hjälpa till och försöka passa ihop rätt person med rätt uppgift.

För den som anmäler sig finns små zeppelinare att tjäna, som man sedan kan få byta mot t-shirts, mössor eller böcker. Vill du lära känna roliga personer och mingla med mysiga människor som gillar fantastik är detta rätt jobb för dig. Är du under 26 år får du dessutom gratis inträde om du anmäler dig via mejl innan den 11 oktober till tomas.cronholm@gmail.com.

Annonser
Det här inlägget postades i Hem, Pebbles Karlsson Ambrose, Vi tipsar!. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s