Vi tipsar om världens längsta bokbord!

Inlägg skrivet av Pebbles Karlsson Ambrose.

Den 13-18 augusti är det Stockholms kulturfestival. Det är party i sex dagar med dans, gatuteater, musik och en hel massa annan kultur. Hela programmet hittar du här. På söndagen är det Världens längsta bokbord på Drottninggatan kl 11-18. Det är en bokfest utan dess like och det går att komma över mängder med böcker billigt. Förutom att förlag visar upp sina nya titlar finns bokhandlar med nya och begagnade böcker på plats. Högt och lågt blandas och det går att göra riktiga fynd. Det är ett kul tillfälle att mingla med författare och andra kulturintresserade.

Cookiezien Pebbles kommer att signera sin bok ”Jag vet inte var psykoser kommer ifrån” hos Ordberoende förlag mellan kl 13-14, men är där till och från under hela dagen. Bokbordet ligger ungefär mellan PUB-varuhusen inte så långt från Kulturförvaltningens informationstält.  Cookizen Lisa kommer att finnas vid Egenutgivarnas bokbord inte så långt därifrån och signera sin bok ”Revolt”. Boken Vildsint gryning som båda Cookiezarna Pebbles och Johan medverkar i kommer att säljas på Hoi förlags bokbord. Mingla gärna förbi och säg hej!

Annonser
Det här inlägget postades i Hem, Johan Lindbäck, Lisa Rodebrand, Pebbles Karlsson Ambrose, Vi tipsar!. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s