Kliv in i Andra världar

Nu är bokmässan Andra världar i Mullsjö i full gång. Det är en härlig blandning av sci-fi, skräck och fantasy. Ett underbart gäng av författare, karaktärer och väsen.

Bland böckerna som i år är till salu finns Kedjor känns bara när du rör dig av Eva Holmquist, Geonfysiker Dilmuntrilogin av Tora Greve, I nattens mörker av Nathalie Sjögren, Benjamin av Jakkin Wiss och Toby Johansson, Och hon gav sig inte av Anna Vintersvärd (för övrigt igångdragaren av hela bokmässan och hon har verkligen gjort ett superbra jobb), Revolt av Lisa Rodebrant m.fl.

Under de två dagarna här har inte bara böcket sålts utan andra saker har skett. Högläsning ur författarnas utgivna och kommande böcker, föreläsning om Urban fantasy, buktalare, steam punk projekt m.m.

Om ni missade att komma hit i år, gör för all del inte om det misstaget nästa år. Det är inte svårt att ta sig hit. Själv körde jag bil, raka vägen på väg 41, 40 och 185. Tydliga skyltar och stora vägar. Dessutom finns det tågstation i Mullsjö, vilket gör tillgängligheten än bättre.
image

Här är en av de utställande författarna: Pernilla Lindgren. Hon har hittills publicerat tre e-noveller men jobbar just nu med en triologi i vampyranda. Håll utkik efter henne i framtiden.

image

Lokalen här är mycket stämningsfull, rättare sagt magiskt. Med högt i tak och dimmig belysning passar våra böcker och genrer perfekt in.

image
Även jag finns som sagt på plats. Det har varit en otroligt härlig helg med många skratt och nya kontakter, både bland oss deltagare men även mellan författare och läsare.

Det är öppet till 17.00 idag, söndag, så har ni vägarna förbi: kom in! Annars boka in det till nästa år.

Vill ni veta mer, se met, läsa mer. Gå in på http://www.andravarldar.blogspot.se

Annonser

Om nathaliesjogren

Den nåltovande skräckförfattaren. Jag skriver böcker och är ullkonstnär.
Det här inlägget postades i Nathalie Sjögren, Uncategorized, Vi tipsar! och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Kliv in i Andra världar

 1. Ping: Hemma igen, fast fortfarande kvar i Andra världar | Nathalie Sjögren

 2. perny skriver:

  Ja, det var verkligen fantastiskt, och som jag skrev i Alvhildabloggen, de största förlorarna var de som valde bort att komma. Ser fram emot vårt framtida samarbete 😉

  • nathaliesjogren skriver:

   Ja, samma här.
   Jag är fortfarande inte riktigt hemma, utan kvar i Andra världar 🙂 Det var så mycket bättre än vad jag någonsin hade trott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s