Skuggan över Dianor av Johan Lindbäck

Jag har gjort Skuggan över Dianor, första delen av sju i min serie Det magiska förbundet, fritt tillgänglig som e-bok. Den är korrekturläst av Sofie Trinh Johansson (författare till boken Halvblod Mörkersdottir Förlag).

”Röken låg ännu tung över ruinerna och irriterade ögon och luftvägar hos dem alla. En otäck doft dröjde sig kvar. De sedvanliga pålandsvindarna lyste med sin frånvaro. Översten sade att segern var vår, tänkte Elio, men i den här striden finns inga segrare, bara förlorare. När en hel stad har utplånats och så många människor tvingats sätta livet till finns det inga segrare.”

Det magiska förbundet gav de fyra magikerna evigt liv och makten över riket Dianor. När den hundrade årsdagen av förbundets tillkomst närmar sig anas ett hot. Då en ung pojke kidnappas för att skydda förbundet ställs situationen på sin spets.

Den unge krigaren Elio dras motvilligt in i striden när hans grannstad angrips av magikernas underhuggare. Men är det verkligen livet som soldat han drömmer om? Finns det någon möjlighet att vända om när kampen är på väg in i ett avgörande skede …?

Boken omfattar 88 000 ord. Läs mer på min http://www.johanlindback.com/

Det här inlägget postades i Böcker skrivna av Cookiez, Johan Lindbäck. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s