Missa inte Halvblod!

Eftersom jag misstänker att ”chefen”, Sofie Trinh Johansson, är alldeles för blygsam för att tipsa om sin egen bok gör jag det istället. Missa inte Halvblod, som just har utkommit på Mörkersdottir Förlag! Det tjusiga omslaget är gjort av Elin Holmerin (som själv är aktuell med boken De två odjuren).

Aveline Johansson, 22 år, lever med ett hjärta skört som glas. Det stillasittande livet har gjort henne till en enstöring som umgås mer med rollkaraktärerna i sina böcker än med verkliga vänner. Men efter att ha råkat höra ett samtal mellan sina föräldrar, ett samtal hon vet att hon aldrig borde hört, förändras hela livet. Plötsligt befinner hon sig på flykt med den enda personen som vet vem och vad hon egentligen är. Men kan hon lita på Billy? Eller är hon i större fara med än utan honom?

”Halvblod” är den första delen i en vampyrtrilogi, som tar med dig på en hisnande resa mellan gott och ont. Men vad är egentligen vad?

Vi passar även på att gratulera Sofie till att den redan efter en dag sålt slut på Bokia i Nordstan! 🙂 Den går dock att beställa från de återförsäljare som finns listade på Halvblods hemsida.

/Johan Lindbäck

Annonser
Det här inlägget postades i Hem, Johan Lindbäck, Vi tipsar! och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Missa inte Halvblod!

  1. Stort grattis till framgången, Sofie! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s