Vecka 36 av Sofie Sarenbrant

 

 

 

Baksidestext:

Sommarsäsongen i det lilla fiskeläget Brantevik är över för den här gången. För familjerna Winter och Malm har det varit en regnig semestervecka och stämningen är inte på topp. De bästa vännerna Johanna och Agnes är båda gravida och inom några få veckor kommer de att vara mammor.
I ett försök att ändå avsluta vistelsen på ett bra sätt bestämmer sig paren för att gå och sjunga karaoke på den lokala hamnkrogen. Men något går fruktansvärt fel och på morgonen när de andra vaknar är Agnes borta.
Agnes försvinnande blir veckans stora nyhet och polisen och media arbetar var och en på sitt håll för att finna en lösning på gåtan. Men det blir en kamp mot tiden och allt tar en oväntad vändning när en död kvinna hittas uppspolad på en strand …

Vecka 36 är en deckare som vågar ha höggravida kvinnor i huvudrollerna och som har ett slut som kommer att få dig att tappa andan och längta efter mer …

Recensionen:

Sofies debutroman ”Vecka 36” tog mig med storm. Det är en bok som var spännande från de första sidorna och som drog in mig i handlingen. Boken släppte inte greppet om mig inte i första taget. Den är välskriven och riktigt obehaglig. Det är den första deckaren jag läst där det är gravida kvinnor som blir utsatta för hemska handlingar. Det är så svårt att förstå varför personen i fråga gör som den gör. Hon beskriver miljöerna väldigt bra och jag kände att jag var där. Den är lättläst och jag hängde med hela tiden utan att behöva gå tillbaka för att kolla upp någonting. När jag stängde boken ville jag genast öppna del två, det tyder på att boken var otroligt bra. Vill bara veta mer och hur kommer allting kommer att gå?

Jag kan verkligen rekommendera denna bok för alla som gillar deckare!

//Michaela Berglund

 

Annonser
Det här inlägget postades i Deckare och thrillers, Hem, Michaela Berglund, Recensioner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s